Blog in vacanţă

25 July 2013

Hammo_relaxingA trecut totuşi o lună de la ultimul mesaj şi scriu ca să vă anunţ că sunt bine şi nu s-a întamplat nimic deosebit. N-am pierdut toţi banii pe bursă, nici n-am renunţat la blog şi nici ideile de articole nu s-au terminat, de fapt mă gândesc la blog aproape în fiecare zi şi am o listă de idei de subiecte interesante. Dar realitatea este că timpul nu îmi permite să pregătesc articolele respective aşa cum se cuvine şi să le transcriu pe blog.

O săptămână de vacanţă în iunie mi-a dat peste cap toată luna, iar o a doua săptămână de vacanţă în iulie mi-a dat peste cap şi luna aceasta. Aşa că probabil luna august va fi cea în care voi ajunge să public următoarele articole. Pentru a nu le rata, vă invit să vă abonaţi înscriindu-vă adresa de email în câmpul din dreapta ecranului.

Până atunci, dacă aţi ajuns mai recent pe acest blog vă invit să lecturaţi câteva din articolele cele mai citite din anii trecuţi:

Odiseea unei investiţii imobiliare – probabil seria cea mai disputată de articole, dar în acelaşi timp şi cea mai apreciată – am încă două articole în pregătire pentru această serie – “Doi ani mai târziu” şi “Calcule după doi ani”.

Cardul Lyoness – o descriere echilibrată a acestui sistem ce a servit drept referinţă pentru peste 1600 de persoane până acum.

Banca pentru Locuinţe – cum am analizat oportunitatea înscrierii în acest sistemul de economisire-creditare – şi acest articol merită o urmare, mai ales că sunt relativ dezamăgit de rezultate.

Ce scrie la biroul de credit despre voi? – o explicaţie concisă şi o invitaţie să vă solicitaţi un raport de credit.

Banii aduc fericirea? – un articol ceva mai filozofic, mai am câteva în pregătire, dacă nu vi se pare de folos, votaţi “Inutil” ca să ştiu şi să nu alunec pe o pantă neinteresantă.

Vacanţă frumoasă!

 

Ce părere ai despre articol?
  • Inutil (0)
  • Insuficient (1)
  • Interesant (5)
  • Excelent (0)
Please share and like us:
0

Alte articole care te-ar putea interesa:

Comments are closed.

css.php