Mi-aş fi dorit să mai scriu câte un articol în perioada aceasta, dar din păcate sunt exterm de prins cu activităţile de zi cu zi, am pornit o mică investiţie sub forma unei afaceri despre care o să scriu cu siguranţă la un moment dat, a fost necesar să petrec mai mult timp pentru administrarea apartamentului închiriat, dar în principal am fost foarte prins la birou datorită activităţii mai intense la sfârşit de an.

Însă la solicitarea lui Luca de la milionarul mioritic am fost de acord să-i acord un interviu despre finanţe personale, investiţii şi blogging. Interviul a fost realizat cu câteva săptămâni în urmă dar este gata a fi difuzat începând de luni. Îl puteţi accesa aici: Interviu Florin, partea I.

Sper să vă placă, voi continua cu partea a 2-a şi partea a 3-a în zilele următoare, dar dacă sunteţi chiar nerăbdători, căutaţi-l pe siteul lui Luca, pentru că el le va publica chiar mai repede. În rest, sper să mă mai eliberez pentru a putea să mai adaug câteva articole, am şi un mic concurs în minte, având ca premiu o carte despre antreprenoriat foarte interesantă.

 

Ce părere ai despre articol?
  • Inutil (0)
  • Insuficient (0)
  • Interesant (2)
  • Excelent (0)
Please share and like us:
0

Alte articole care te-ar putea interesa:

Comments are closed.

css.php